آزمون آنلاین تغذیه سالم و سلامت دانش آموزان

سوال 1 از 11: ﭼﺮا ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ ﺣﺘﯽ اﻻﻣﮑﺎن ﺑﺮﻧﺞ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﮐﺘﻪ ﻣﺼﺮف ﺷﻮد؟
سوال 2 از 11: ﮐﻤﺒﻮد ﮐﺪام ﻣﺎده ﻣﻌﺪﻧﯽ ﺑﺎﻋﺚ از دﺳﺖ دادن ﭼﺸﺎﯾﯽ ،ﺑﯽ اﺷﺘﻬﺎﯾﯽ وﺗﺎﺧﯿﺮدر اﻟﺘﯿﺎم زﺧﻢ ﻫﺎی ﭘﻮﺳﺘﯽ ﻣﯽ ﺷﻮد؟
سوال 3 از 11: اﻧﺘﻈﺎر رﺷﺪ ﻗﺪ درﺷﺮوع دوره ﺑﻠﻮغ ،ﭘﺴﺮان ودﺧﺘﺮان ﺑﻪ ﭼﻨﺪ درﺻﺪ ازﻣﯿﺰان ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﺳﺪ؟
سوال 4 از 11: ﻓﺮاوان ﺗﺮﯾﻦ ﻣﺎده ﻣﻌﺪﻧﯽ در ﺑﺪن ﮐﺪام ﻣﺎده اﺳﺖ ؟
سوال 5 از 11: ﺷﺎﯾﻊ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﻤﺒﻮدﻫﺎی اﻣﻼح در دوران ﻣﺪرﺳﻪ ﭼﻪ ﻧﻮع ﮐﻤﺒﻮدﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ؟
سوال 6 از 11: ﮐﺪام ﻣﺎده ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﻮﺟﻮد در ﺳﺒﺰی ﻫﺎ وﻣﯿﻮه ﻫﺎ ﺑﺎﮐﺎﻫﺶ ﺟﺬب ﻣﻮادﻗﻨﺪی وﭼﺮﺑﯽ ،ﻣﺎﻧﻊ اﺿﺎﻓﻪ وزن و ﭼﺎﻗﯽ ﻣﯽ ﺷﻮد؟
سوال 7 از 11: ﻋﻠﺖ اﻓﺰاﯾﺶ ﻓﺸﺎرﺧﻮن ﮐﺪام اﺳﺖ؟
سوال 8 از 11: ﺑﻪ دﻟﯿﻞ وﺟﻮد ﭼﻪ ﻣﺎده ای در اﺳﻔﻨﺎج ﺟﺬب آﻫﻦ ﻣﻮﺟﻮددرآن ﮐﻤﺘﺮ ﺻﻮرت ﻣﯽ ﭘﺬﯾﺮد؟
سوال 9 از 11: ..............درﺗﻨﻈﯿﻢ ﺟﺬب وﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﮐﻠﺴﯿﻢ دراﺳﺘﺨﻮاﻧﻬﺎ ﻧﻘﺶ دارد.
سوال 10 از 11: درﻓﺼﻞ زﻣﺴﺘﺎن ،دﺳﺖ ﻫﺎ وﺻﻮرت ﺑﺮای درﯾﺎﻓﺖ ﻣﻘﺪارﮐﺎﻓﯽ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ Dﻻزم اﺳﺖ ﭼﻪ ﻣﻘﺪاردر ﻣﻌﺮض ﺗﺎﺑﺶ ﻧﻮرآﻓﺘﺎب ﻗﺮار ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ؟
سوال 11 از 11: ﻣﺼﺮف ﮐﺪام وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﺑﺎﻋﺚ ﺟﺬب ﺑﻬﺘﺮ آﻫﻦ ﻣﯽ ﺷﻮد؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای