آزمون آنلاین تغذیه سالم و سلامت دانش آموزان

سوال 1 از 11: ﺑﻬﺘﺮاﺳﺖ روﻏﻦ ﻣﺎﯾﻌﯽ ﻣﺼﺮف ﺷﻮدﮐﻪ ﻣﯿﺰان اﺳﯿﺪ ﭼﺮب ﺗﺮاﻧﺲ آن ﮐﻤﺘﺮاز............درﺻﺪ ﺑﺎﺷﺪ.
سوال 2 از 11: ﮐﺪام ﯾﮏ از اﻧﻮاع ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺎی زﯾﺮ ﻣﻨﺒﻊ ﺧﻮﺑﯽ از ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮای ﺑﺪن اﻧﺴﺎن ﻫﺴﺘﻨﺪ؟
سوال 3 از 11: ﺧﻮردن ﮐﺪام ﻣﺎده ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﻏﺬا ﻣﻤﮑﻦ اﺳﺖ ﻣﺎﻧﻊ ﺟﺬب آﻫﻦ ﺷﻮد
سوال 4 از 11: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 6اﻟﯽ11ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﺳﺒﺰی ﻫﺎ ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪ واﺣﺪ ﻧﯿﺎزدارﻧﺪ؟
سوال 5 از 11: ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ اﯾﻦ ﮔﺮوه ﻋﻼوه ﺑﺮداﺷﺘﻦ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻫﺎ،روی وآﻫﻦ ﻧﯿﺰ دارﻧﺪ وﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ دﻟﯿﻞ ﺑﺮای رﺷﺪ وﺧﻮن ﺳﺎزی ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
سوال 6 از 11: اوﻟﯿﻦ ﻋﻼﻣﺖ ﮐﻤﺒﻮد وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ آ (A) ﮐﺪام اﺳﺖ ؟
سوال 7 از 11: ﮐﺸﮏ ﺑﺎﯾﺪ ﻗﺒﻞ از ﻣﺼﺮف ﺣﺪود ﭼﻨﺪ دﻗﯿﻘﻪ ﺟﻮﺷﺎﻧﺪه ﺷﻮد؟
سوال 8 از 11: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺑﺮای ﻧﮕﻬﺪاری وﺗﺮﻣﯿﻢ ﺑﺎﻓﺖ ﻫﺎ وﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺳﺎﺧﺖ ﺳﻠﻮل وﺑﺎﻓﺖ ﻫﺎی ﺟﺪﯾﺪ ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﺎده ﻧﯿﺎز دارﻧﺪ.
سوال 9 از 11: ﮐﺪام دﺳﺘﻪ از ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﺣﺠﻢ دﻓﻌﯽ ازﯾﺒﻮﺳﺖ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮی ﻣﯽ ﮐﻨﺪ؟
سوال 10 از 11: ﮐﺪام ﯾﮏ از ﻣﻮادﻏﺬاﯾﯽ زﯾﺮ زود ﻓﺎﺳﺪ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ؟
سوال 11 از 11: ﻣﺼﺮف اﯾﻦ ﮔﺮوه از ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ داران ﺑﻮدن ﮐﻠﺴﯿﻢ وﻓﺴﻔﺮ ﺑﺮای رﺷﺪ واﺳﺘﺤﮑﺎم اﺳﺘﺨﻮان ﻫﺎ ودﻧﺪان ﺿﺮوری ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای