نمونه سوالات رایگان ضمن خدمت فرهنگیان
آزمون آنلاین تغذیه سالم و سلامت دانش آموزان
آزمون های آنلاین تغذیه سالم و سلامت دانش آموزان
سوال 1 از 20: ﺑﻪ دﻟﯿﻞ وﺟﻮد ﭼﻪ ﻣﺎده ای در اﺳﻔﻨﺎج ﺟﺬب آﻫﻦ ﻣﻮﺟﻮددرآن ﮐﻤﺘﺮ ﺻﻮرت ﻣﯽ ﭘﺬﯾﺮد؟
سوال 2 از 20: ﺧﻮردن ﮐﺪام ﻣﺎده ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﻏﺬا ﻣﻤﮑﻦ اﺳﺖ ﻣﺎﻧﻊ ﺟﺬب آﻫﻦ ﺷﻮد
سوال 3 از 20: ﻣﺼﺮف اﯾﻦ ﮔﺮوه از ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ داران ﺑﻮدن ﮐﻠﺴﯿﻢ وﻓﺴﻔﺮ ﺑﺮای رﺷﺪ واﺳﺘﺤﮑﺎم اﺳﺘﺨﻮان ﻫﺎ ودﻧﺪان ﺿﺮوری ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.
سوال 4 از 20: ﻓﺮاوان ﺗﺮﯾﻦ ﻣﺎده ﻣﻌﺪﻧﯽ در ﺑﺪن ﮐﺪام ﻣﺎده اﺳﺖ ؟
سوال 5 از 20: ﺑﺮای ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی ازﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ﻓﻘﺮآﻫﻦ ﮐﻮدﮐﺎن 7ﺗﺎ 14ﺳﺎل ﺑﻬﺘﺮ اﺳﺖ ﻗﺮص آﻫﻦ ﺑﻪ ﭼﻪ ﺻﻮرت ﻣﺼﺮف ﺷﻮد؟
سوال 6 از 20: ﺗﻨﻘﻼت ﺑﺎارزﺷﯽ ﻫﻤﭽﻮن ﺑﺮﻧﺠﮏ وذرت ﺑﻮداده ﺟﺰءﮐﺪام ﯾﮏ از دﺳﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﻮادﻏﺬاﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ؟
سوال 7 از 20: در ﺳﻨﯿﻦ ﻧﻮﺟﻮاﻧﯽ ﮐﺪام ﻋﺎﻣﻞ ﻣﻮﺟﺐ ﺗﺤﮑﯿﻢ و ﺗﺮاﮐﻢ ﻃﺒﯿﻌﯽ اﺳﺘﺨﻮان ﻣﯽ ﮔﺮدد؟
سوال 8 از 20: ﮐﺪام ﮔﺰﯾﻨﻪ ﺑﻪ ﻧﮕﻬﺪاری ﺳﺎﻟﻢ ﯾﮏ ﻏﺬا اﺷﺎره دارد؟
سوال 9 از 20: درﻓﺼﻞ زﻣﺴﺘﺎن ،دﺳﺖ ﻫﺎ وﺻﻮرت ﺑﺮای درﯾﺎﻓﺖ ﻣﻘﺪارﮐﺎﻓﯽ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ Dﻻزم اﺳﺖ ﭼﻪ ﻣﻘﺪاردر ﻣﻌﺮض ﺗﺎﺑﺶ ﻧﻮرآﻓﺘﺎب ﻗﺮار ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ؟
سوال 10 از 20: ﻣﺼﺮف اﯾﻦ ﮔﺮوه از ﻣﻮادﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎﻋﺚ ﺗﺮﻣﯿﻢ ﯾﺎ ﺑﻬﺒﻮد زﺧﻢ ﻫﺎ،ﺳﻼﻣﺖ ﭘﻮﺳﺖ وﻣﻮ وﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﺪن در ﺑﺮاﺑﺮ ﺑﯿﻤﺎری ﻫﺎ ﻣﯽ ﺷﻮد؟
سوال 11 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺑﺮای ﻧﮕﻬﺪاری وﺗﺮﻣﯿﻢ ﺑﺎﻓﺖ ﻫﺎ وﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺳﺎﺧﺖ ﺳﻠﻮل وﺑﺎﻓﺖ ﻫﺎی ﺟﺪﯾﺪ ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﺎده ﻧﯿﺎز دارﻧﺪ.
سوال 12 از 20: ﻣﺼﺮف ﻓﻠﻔﻞ ﭼﻪ ﮐﻤﮑﯽ ﺑﻪ ﺑﺪن ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ؟
سوال 13 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 6اﻟﯽ 11ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﮔﻮﺷﺖ وﺣﺒﻮﺑﺎت ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪواﺣﺪﻧﯿﺎزدارﻧﺪ؟
سوال 14 از 20: ﺑﺮای ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی وﮐﻨﺘﺮل ﻓﻘﺮآﻫﻦ در ﺳﻨﯿﻦ ﺑﻠﻮغ ﺑﻬﺘﺮ اﺳﺖ دﺧﺘﺮان ﭼﻪ ﻣﻘﺪاروﺗﺎ ﭼﻪ زﻣﺎن از ﻗﺮص آﻫﻦ اﺳﺘﻔﺎده ﮐﻨﻨﺪ؟
سوال 15 از 20: ﮐﺪام ﯾﮏ از ﮔﺮوه ﻫﺎی ﻣﻮادﻏﺬاﯾﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻧﻘﺶ را درﺗﺎﻣﯿﻦ اﻧﺮژی ﺑﺪن دارد؟
سوال 16 از 20: ﺑﺮای ﮐﺎﻫﺶ ﻋﻮارض ﻧﺎﺷﯽ از ﻣﺼﺮف ﻗﺮص آﻫﻦ ﺑﻬﺘﺮ اﺳﺖ اﯾﻦ ﻗﺮص ﺑﻪ ﭼﻪ ﺻﻮرت ﻣﺼﺮف ﺷﻮد؟
سوال 17 از 20: ﮐﺪام ﯾﮏ از اﻧﻮاع ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺎی زﯾﺮ ﻣﻨﺒﻊ ﺧﻮﺑﯽ از ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮای ﺑﺪن اﻧﺴﺎن ﻫﺴﺘﻨﺪ؟
سوال 18 از 20: ﮐﺪام ﻣﺎده ﻓﺮاوان ﺗﺮﯾﻦ ﻣﺎده ﻣﻌﺪﻧﯽ در ﺑﺪن اﺳﺖ؟
سوال 19 از 20: روﻏﻦ ﮐﺒﺪﻣﺎﻫﯽ ﻣﻨﺒﻊ ﻏﻨﯽ از ﮐﺪام وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ اﺳﺖ؟
سوال 20 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 12اﻟﯽ 18ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﺳﺒﺰی ﻫﺎ ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪ واﺣﺪ ﻧﯿﺎز دارﻧﺪ؟
سوال قبل
سوال بعد
ارسال پاسخنامه
انصراف از آزمون
میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای
به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای