نمونه سوالات رایگان ضمن خدمت فرهنگیان
آزمون آنلاین تغذیه سالم و سلامت دانش آموزان
آزمون های آنلاین تغذیه سالم و سلامت دانش آموزان
سوال 1 از 20: ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺻﺤﯿﺢ ﯾﻌﻨﯽ رﻋﺎﯾﺖ دواﺻﻞ ................و.................در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻏﺬاﯾﯽ روزاﻧﻪ
سوال 2 از 20: ﮐﺪام دﺳﺘﻪ از ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﺣﺠﻢ دﻓﻌﯽ ازﯾﺒﻮﺳﺖ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮی ﻣﯽ ﮐﻨﺪ؟
سوال 3 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 6اﻟﯽ11ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﺳﺒﺰی ﻫﺎ ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪ واﺣﺪ ﻧﯿﺎزدارﻧﺪ؟
سوال 4 از 20: ﺑﺮای ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی ازﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ﻓﻘﺮآﻫﻦ ﮐﻮدﮐﺎن 7ﺗﺎ 14ﺳﺎل ﺑﻬﺘﺮ اﺳﺖ ﻗﺮص آﻫﻦ ﺑﻪ ﭼﻪ ﺻﻮرت ﻣﺼﺮف ﺷﻮد؟
سوال 5 از 20: در ﺳﻨﯿﻦ ﻧﻮﺟﻮاﻧﯽ ﮐﺪام ﻋﺎﻣﻞ ﻣﻮﺟﺐ ﺗﺤﮑﯿﻢ و ﺗﺮاﮐﻢ ﻃﺒﯿﻌﯽ اﺳﺘﺨﻮان ﻣﯽ ﮔﺮدد؟
سوال 6 از 20: ﺷﺎﯾﻊ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﻤﺒﻮدﻫﺎی اﻣﻼح در دوران ﻣﺪرﺳﻪ ﭼﻪ ﻧﻮع ﮐﻤﺒﻮدﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ؟
سوال 7 از 20: ﺗﻨﻘﻼت ﺑﺎارزﺷﯽ ﻫﻤﭽﻮن ﺑﺮﻧﺠﮏ وذرت ﺑﻮداده ﺟﺰءﮐﺪام ﯾﮏ از دﺳﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﻮادﻏﺬاﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ؟
سوال 8 از 20: ﺧﻮردن ﮐﺪام ﻣﺎده ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﻏﺬا ﻣﻤﮑﻦ اﺳﺖ ﻣﺎﻧﻊ ﺟﺬب آﻫﻦ ﺷﻮد
سوال 9 از 20: ﮐﺪام ﯾﮏ از ﻣﻮادﺣﺎوی ﮐﻠﺴﯿﻢ ﻣﺎﻧﻊ ﺟﺬب آﻫﻦ ﻧﻤﯽ ﺷﻮد؟
سوال 10 از 20: ﻋﻠﺖ اﻓﺰاﯾﺶ ﻓﺸﺎرﺧﻮن ﮐﺪام اﺳﺖ؟
سوال 11 از 20: ﭘﯿﺶ ﺳﺎز وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ Aﮐﺪام ﻣﺎده اﺳﺖ؟
سوال 12 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 6اﻟﯽ 11ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﻧﺎن وﻏﻼت ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪواﺣﺪﻧﯿﺎزدارﻧﺪ؟
سوال 13 از 20: ﮐﺪام ﯾﮏ از اﻧﻮاع ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺎی زﯾﺮ ﻣﻨﺒﻊ ﺧﻮﺑﯽ از ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮای ﺑﺪن اﻧﺴﺎن ﻫﺴﺘﻨﺪ؟
سوال 14 از 20: ﮐﺪام ﯾﮏ از ﻣﻮادﻏﺬاﯾﯽ زﯾﺮ زود ﻓﺎﺳﺪ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ؟
سوال 15 از 20: ﮐﺪام ﯾﮏ از ﻣﻮارد زﯾﺮ ﻣﺸﺨﺺ ﮐﻨﻨﺪه ی ﺷﺎﯾﻊ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﻤﺒﻮدﻫﺎی ﻏﺬاﯾﯽ در ﺟﻬﺎن اﺳﺖ؟
سوال 16 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 12اﻟﯽ 18ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﺷﯿﺮ وﻟﺒﻨﯿﺎت ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪ واﺣﺪ ﻧﯿﺎز دارﻧﺪ؟
سوال 17 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 6اﻟﯽ 11ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﮔﻮﺷﺖ وﺣﺒﻮﺑﺎت ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪواﺣﺪﻧﯿﺎزدارﻧﺪ؟
سوال 18 از 20: ﻣﺼﺮف اﯾﻦ ﮔﺮوه از ﻣﻮادﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎﻋﺚ ﺗﺮﻣﯿﻢ ﯾﺎ ﺑﻬﺒﻮد زﺧﻢ ﻫﺎ،ﺳﻼﻣﺖ ﭘﻮﺳﺖ وﻣﻮ وﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﺪن در ﺑﺮاﺑﺮ ﺑﯿﻤﺎری ﻫﺎ ﻣﯽ ﺷﻮد؟
سوال 19 از 20: ﭼﺮا ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ ﺣﺘﯽ اﻻﻣﮑﺎن ﺑﺮﻧﺞ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﮐﺘﻪ ﻣﺼﺮف ﺷﻮد؟
سوال 20 از 20: ﺑﻬﺘﺮاﺳﺖ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ وﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻌﺪاز ﻏﺬا از ﻣﺼﺮف ﭼﺎی وﻗﻬﻮه ﺧﻮداری ﺷﻮد؟
سوال قبل
سوال بعد
ارسال پاسخنامه
انصراف از آزمون
میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای
به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای