آزمون آنلاین تغذیه سالم و سلامت دانش آموزان

سوال 1 از 20: ﯾﮏ واﺣﺪ از ﮔﺮوه ﮔﻮﺷﺖ ﺷﺎﻣﻞ:
سوال 2 از 20: ﻣﺼﺮف اﯾﻦ ﮔﺮوه از ﻣﻮادﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎﻋﺚ ﺗﺮﻣﯿﻢ ﯾﺎ ﺑﻬﺒﻮد زﺧﻢ ﻫﺎ،ﺳﻼﻣﺖ ﭘﻮﺳﺖ وﻣﻮ وﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﺪن در ﺑﺮاﺑﺮ ﺑﯿﻤﺎری ﻫﺎ ﻣﯽ ﺷﻮد؟
سوال 3 از 20: ﮐﺪام ﯾﮏ از ﻋﻼﺋﻢ زﯾﺮ ازﺟﻤﻠﻪ ﻋﻼﺋﻢ ﻣﺮاﺣﻞ ﭘﯿﺸﺮﻓﺘﻪ ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ﻧﺎﺷﯽ ازﻓﻘﺮآﻫﻦ اﺳﺖ؟
سوال 4 از 20: ﭘﺴﺮان در ﺳﻨﯿﻦ ﺑﻠﻮغ (15ﺗﺎ 19ﺳﺎﻟﮕﯽ)ﺑﺮای ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ﻓﻘﺮآﻫﻦ ﺑﻬﺘﺮاﺳﺖ ﺑﻪ ﭼﻪ ﺻﻮرت ﻗﺮص آﻫﻦ ﻣﺼﺮف ﮐﻨﻨﺪ؟
سوال 5 از 20: ﮐﺪام ﯾﮏ از اﻧﻮاع ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺎی زﯾﺮ ﻣﻨﺒﻊ ﺧﻮﺑﯽ از ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮای ﺑﺪن اﻧﺴﺎن ﻫﺴﺘﻨﺪ؟
سوال 6 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 12اﻟﯽ 18ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﺳﺒﺰی ﻫﺎ ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪ واﺣﺪ ﻧﯿﺎز دارﻧﺪ؟
سوال 7 از 20: ﮐﻤﺒﻮد ﮐﺪام ﻣﺎده ﻣﻌﺪﻧﯽ ﺑﺎﻋﺚ از دﺳﺖ دادن ﭼﺸﺎﯾﯽ ،ﺑﯽ اﺷﺘﻬﺎﯾﯽ وﺗﺎﺧﯿﺮدر اﻟﺘﯿﺎم زﺧﻢ ﻫﺎی ﭘﻮﺳﺘﯽ ﻣﯽ ﺷﻮد؟
سوال 8 از 20: ﺟﻬﺖ رﺷﺪ وارﺗﻘﺎء ﺳﻼﻣﺖ روان داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﭼﻪ ﻧﮑﺎﺗﯽ ﺿﺮوری اﺳﺖ؟
سوال 9 از 20: ﭼﺮا ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ ﺣﺘﯽ اﻻﻣﮑﺎن ﺑﺮﻧﺞ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﮐﺘﻪ ﻣﺼﺮف ﺷﻮد؟
سوال 10 از 20: درﻓﺼﻞ زﻣﺴﺘﺎن ،دﺳﺖ ﻫﺎ وﺻﻮرت ﺑﺮای درﯾﺎﻓﺖ ﻣﻘﺪارﮐﺎﻓﯽ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ Dﻻزم اﺳﺖ ﭼﻪ ﻣﻘﺪاردر ﻣﻌﺮض ﺗﺎﺑﺶ ﻧﻮرآﻓﺘﺎب ﻗﺮار ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ؟
سوال 11 از 20: ﮐﺪام ﮔﺰﯾﻨﻪ ﺑﻪ ﻧﮕﻬﺪاری ﺳﺎﻟﻢ ﯾﮏ ﻏﺬا اﺷﺎره دارد؟
سوال 12 از 20: ﺑﻬﺘﺮاﺳﺖ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ وﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻌﺪاز ﻏﺬا از ﻣﺼﺮف ﭼﺎی وﻗﻬﻮه ﺧﻮداری ﺷﻮد؟
سوال 13 از 20: ﺑﺮای ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی ازﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ﻓﻘﺮآﻫﻦ ﮐﻮدﮐﺎن 7ﺗﺎ 14ﺳﺎل ﺑﻬﺘﺮ اﺳﺖ ﻗﺮص آﻫﻦ ﺑﻪ ﭼﻪ ﺻﻮرت ﻣﺼﺮف ﺷﻮد؟
سوال 14 از 20: ﻣﺼﺮف ﮐﺪام وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﺑﺎﻋﺚ ﺟﺬب ﺑﻬﺘﺮ آﻫﻦ ﻣﯽ ﺷﻮد؟
سوال 15 از 20: ﭘﯿﺶ ﺳﺎز وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ Aﮐﺪام ﻣﺎده اﺳﺖ؟
سوال 16 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 6اﻟﯽ 11ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﮔﻮﺷﺖ وﺣﺒﻮﺑﺎت ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪواﺣﺪﻧﯿﺎزدارﻧﺪ؟
سوال 17 از 20: ﮐﻤﺒﻮد ﮐﺪام ﻣﺎده ﻣﻌﺪﻧﯽ در ﺑﺪن ﺑﺎﻋﺚ اﺧﺘﻼل ﮔﻮاﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮد؟
سوال 18 از 20: ﮐﺪام ﯾﮏ از ﮔﺮوه ﻫﺎی ﻣﻮادﻏﺬاﯾﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻧﻘﺶ را درﺗﺎﻣﯿﻦ اﻧﺮژی ﺑﺪن دارد؟
سوال 19 از 20: در ﺳﻨﯿﻦ ﻧﻮﺟﻮاﻧﯽ ﮐﺪام ﻋﺎﻣﻞ ﻣﻮﺟﺐ ﺗﺤﮑﯿﻢ و ﺗﺮاﮐﻢ ﻃﺒﯿﻌﯽ اﺳﺘﺨﻮان ﻣﯽ ﮔﺮدد؟
سوال 20 از 20: ﺑﺮای ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی وﮐﻨﺘﺮل ﻓﻘﺮآﻫﻦ در ﺳﻨﯿﻦ ﺑﻠﻮغ ﺑﻬﺘﺮ اﺳﺖ دﺧﺘﺮان ﭼﻪ ﻣﻘﺪاروﺗﺎ ﭼﻪ زﻣﺎن از ﻗﺮص آﻫﻦ اﺳﺘﻔﺎده ﮐﻨﻨﺪ؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای