آزمون آنلاین تغذیه سالم و سلامت دانش آموزان

سوال 1 از 20: ﮐﺪام ﻣﺎده اﻓﺰودﻧﯽ ﻣﻮﺟﻮد در ﺳﻮﺳﯿﺲ وﮐﺎﻟﺒﺎس ﺑﻪ ﺷﺪت ﺳﺮﻃﺎن زاﺳﺖ؟
سوال 2 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 6اﻟﯽ11ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﺳﺒﺰی ﻫﺎ ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪ واﺣﺪ ﻧﯿﺎزدارﻧﺪ؟
سوال 3 از 20: ﻣﺼﺮف ﻓﻠﻔﻞ ﭼﻪ ﮐﻤﮑﯽ ﺑﻪ ﺑﺪن ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ؟
سوال 4 از 20: ﻣﺼﺮف ﮐﺪام وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﺑﺎﻋﺚ ﺟﺬب ﺑﻬﺘﺮ آﻫﻦ ﻣﯽ ﺷﻮد؟
سوال 5 از 20: ﺑﻬﺘﺮاﺳﺖ روﻏﻦ ﻣﺎﯾﻌﯽ ﻣﺼﺮف ﺷﻮدﮐﻪ ﻣﯿﺰان اﺳﯿﺪ ﭼﺮب ﺗﺮاﻧﺲ آن ﮐﻤﺘﺮاز............درﺻﺪ ﺑﺎﺷﺪ.
سوال 6 از 20: ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ اﯾﻦ ﮔﺮوه ﻋﻼوه ﺑﺮداﺷﺘﻦ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻫﺎ،روی وآﻫﻦ ﻧﯿﺰ دارﻧﺪ وﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ دﻟﯿﻞ ﺑﺮای رﺷﺪ وﺧﻮن ﺳﺎزی ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
سوال 7 از 20: ﻋﻠﺖ اﻓﺰاﯾﺶ ﻓﺸﺎرﺧﻮن ﮐﺪام اﺳﺖ؟
سوال 8 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 12اﻟﯽ 18ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﺷﯿﺮ وﻟﺒﻨﯿﺎت ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪ واﺣﺪ ﻧﯿﺎز دارﻧﺪ؟
سوال 9 از 20: ﭼﺮا ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ ﺣﺘﯽ اﻻﻣﮑﺎن ﺑﺮﻧﺞ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﮐﺘﻪ ﻣﺼﺮف ﺷﻮد؟
سوال 10 از 20: روﻏﻦ ﮐﺒﺪﻣﺎﻫﯽ ﻣﻨﺒﻊ ﻏﻨﯽ از ﮐﺪام وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ اﺳﺖ؟
سوال 11 از 20: ..............درﺗﻨﻈﯿﻢ ﺟﺬب وﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﮐﻠﺴﯿﻢ دراﺳﺘﺨﻮاﻧﻬﺎ ﻧﻘﺶ دارد.
سوال 12 از 20: ﮐﺪام ﯾﮏ از ﮔﺮوه ﻫﺎی ﻣﻮادﻏﺬاﯾﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻧﻘﺶ را درﺗﺎﻣﯿﻦ اﻧﺮژی ﺑﺪن دارد؟
سوال 13 از 20: درﻓﺼﻞ زﻣﺴﺘﺎن ،دﺳﺖ ﻫﺎ وﺻﻮرت ﺑﺮای درﯾﺎﻓﺖ ﻣﻘﺪارﮐﺎﻓﯽ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ Dﻻزم اﺳﺖ ﭼﻪ ﻣﻘﺪاردر ﻣﻌﺮض ﺗﺎﺑﺶ ﻧﻮرآﻓﺘﺎب ﻗﺮار ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ؟
سوال 14 از 20: ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺻﺤﯿﺢ ﯾﻌﻨﯽ رﻋﺎﯾﺖ دواﺻﻞ ................و.................در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻏﺬاﯾﯽ روزاﻧﻪ
سوال 15 از 20: ﮐﻤﺒﻮد ﮐﺪام ﻣﺎده ﻣﻌﺪﻧﯽ ﺑﺎﻋﺚ از دﺳﺖ دادن ﭼﺸﺎﯾﯽ ،ﺑﯽ اﺷﺘﻬﺎﯾﯽ وﺗﺎﺧﯿﺮدر اﻟﺘﯿﺎم زﺧﻢ ﻫﺎی ﭘﻮﺳﺘﯽ ﻣﯽ ﺷﻮد؟
سوال 16 از 20: ﮐﺪام دﺳﺘﻪ از ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﺣﺠﻢ دﻓﻌﯽ ازﯾﺒﻮﺳﺖ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮی ﻣﯽ ﮐﻨﺪ؟
سوال 17 از 20: ﺷﺎﯾﻊ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﻤﺒﻮدﻫﺎی اﻣﻼح در دوران ﻣﺪرﺳﻪ ﭼﻪ ﻧﻮع ﮐﻤﺒﻮدﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ؟
سوال 18 از 20: ﮐﺪام ﮔﺰﯾﻨﻪ ﺑﻪ ﻧﮕﻬﺪاری ﺳﺎﻟﻢ ﯾﮏ ﻏﺬا اﺷﺎره دارد؟
سوال 19 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 12اﻟﯽ 18ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﺳﺒﺰی ﻫﺎ ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪ واﺣﺪ ﻧﯿﺎز دارﻧﺪ؟
سوال 20 از 20: ﺟﻬﺖ رﺷﺪ وارﺗﻘﺎء ﺳﻼﻣﺖ روان داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﭼﻪ ﻧﮑﺎﺗﯽ ﺿﺮوری اﺳﺖ؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای