نمونه سوالات رایگان ضمن خدمت فرهنگیان
آزمون آنلاین تغذیه سالم و سلامت دانش آموزان
آزمون های آنلاین تغذیه سالم و سلامت دانش آموزان
سوال 1 از 20: اﻧﺘﻈﺎر رﺷﺪ ﻗﺪ درﺷﺮوع دوره ﺑﻠﻮغ ،ﭘﺴﺮان ودﺧﺘﺮان ﺑﻪ ﭼﻨﺪ درﺻﺪ ازﻣﯿﺰان ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﺳﺪ؟
سوال 2 از 20: درﺳﻨﯿﻦ ﻣﺪرﺳﻪ وﺑﻠﻮغ ﺑﻬﺘﺮاﺳﺖ ﺷﯿﺮ وﻟﺒﻨﯿﺎت ﭼﻪ ﻣﻘﺪار ﭼﺮﺑﯽ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ؟
سوال 3 از 20: ﮐﺪام ﮔﺰﯾﻨﻪ ﺑﻪ ﻧﮕﻬﺪاری ﺳﺎﻟﻢ ﯾﮏ ﻏﺬا اﺷﺎره دارد؟
سوال 4 از 20: ﭼﻨﺪ درﺻﺪ آﻫﻦ درﯾﺎﻓﺘﯽ ازﻣﻨﺎﺑﻊ ﻏﺬاﯾﯽ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺟﺬب ﻣﯽ ﺷﻮد؟
سوال 5 از 20: ﻓﺮاوان ﺗﺮﯾﻦ ﻣﺎده ﻣﻌﺪﻧﯽ در ﺑﺪن ﮐﺪام ﻣﺎده اﺳﺖ ؟
سوال 6 از 20: ﺑﺮای ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی وﮐﻨﺘﺮل ﻓﻘﺮآﻫﻦ در ﺳﻨﯿﻦ ﺑﻠﻮغ ﺑﻬﺘﺮ اﺳﺖ دﺧﺘﺮان ﭼﻪ ﻣﻘﺪاروﺗﺎ ﭼﻪ زﻣﺎن از ﻗﺮص آﻫﻦ اﺳﺘﻔﺎده ﮐﻨﻨﺪ؟
سوال 7 از 20: ﯾﮏ واﺣﺪ ﮔﻮﺷﺖ ﯾﻌﻨﯽ .................ﮔﺮم ﮔﻮﺷﺖ
سوال 8 از 20: ﮐﻤﺒﻮد ﮐﺪام ﻣﺎده ﻣﻌﺪﻧﯽ ﺑﺎﻋﺚ از دﺳﺖ دادن ﭼﺸﺎﯾﯽ ،ﺑﯽ اﺷﺘﻬﺎﯾﯽ وﺗﺎﺧﯿﺮدر اﻟﺘﯿﺎم زﺧﻢ ﻫﺎی ﭘﻮﺳﺘﯽ ﻣﯽ ﺷﻮد؟
سوال 9 از 20: ﻣﺼﺮف ﻓﻠﻔﻞ ﭼﻪ ﮐﻤﮑﯽ ﺑﻪ ﺑﺪن ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ؟
سوال 10 از 20: ﮐﺪام ﻣﺎده ﻓﺮاوان ﺗﺮﯾﻦ ﻣﺎده ﻣﻌﺪﻧﯽ در ﺑﺪن اﺳﺖ؟
سوال 11 از 20: ﺟﻬﺖ رﺷﺪ وارﺗﻘﺎء ﺳﻼﻣﺖ روان داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﭼﻪ ﻧﮑﺎﺗﯽ ﺿﺮوری اﺳﺖ؟
سوال 12 از 20: ﭘﯿﺶ ﺳﺎز وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ Aﮐﺪام ﻣﺎده اﺳﺖ؟
سوال 13 از 20: ﺑﻬﺘﺮاﺳﺖ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ وﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻌﺪاز ﻏﺬا از ﻣﺼﺮف ﭼﺎی وﻗﻬﻮه ﺧﻮداری ﺷﻮد؟
سوال 14 از 20: ﻋﻠﺖ اﻓﺰاﯾﺶ ﻓﺸﺎرﺧﻮن ﮐﺪام اﺳﺖ؟
سوال 15 از 20: ﺑﻬﺘﺮاﺳﺖ روﻏﻦ ﻣﺎﯾﻌﯽ ﻣﺼﺮف ﺷﻮدﮐﻪ ﻣﯿﺰان اﺳﯿﺪ ﭼﺮب ﺗﺮاﻧﺲ آن ﮐﻤﺘﺮاز............درﺻﺪ ﺑﺎﺷﺪ.
سوال 16 از 20: ﮐﺸﮏ ﺑﺎﯾﺪ ﻗﺒﻞ از ﻣﺼﺮف ﺣﺪود ﭼﻨﺪ دﻗﯿﻘﻪ ﺟﻮﺷﺎﻧﺪه ﺷﻮد؟
سوال 17 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 6اﻟﯽ 11ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﮔﻮﺷﺖ وﺣﺒﻮﺑﺎت ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪواﺣﺪﻧﯿﺎزدارﻧﺪ؟
سوال 18 از 20: ﮐﺪام دﺳﺘﻪ از ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﺣﺠﻢ دﻓﻌﯽ ازﯾﺒﻮﺳﺖ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮی ﻣﯽ ﮐﻨﺪ؟
سوال 19 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 12اﻟﯽ 18ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﺳﺒﺰی ﻫﺎ ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪ واﺣﺪ ﻧﯿﺎز دارﻧﺪ؟
سوال 20 از 20: ﻣﺼﺮف اﯾﻦ ﮔﺮوه از ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ داران ﺑﻮدن ﮐﻠﺴﯿﻢ وﻓﺴﻔﺮ ﺑﺮای رﺷﺪ واﺳﺘﺤﮑﺎم اﺳﺘﺨﻮان ﻫﺎ ودﻧﺪان ﺿﺮوری ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.
سوال قبل
سوال بعد
ارسال پاسخنامه
انصراف از آزمون
میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای
به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای