نمونه سوالات رایگان ضمن خدمت فرهنگیان
آزمون آنلاین تغذیه سالم و سلامت دانش آموزان
آزمون های آنلاین تغذیه سالم و سلامت دانش آموزان
سوال 1 از 20: ﻓﺮاوان ﺗﺮﯾﻦ ﻣﺎده ﻣﻌﺪﻧﯽ در ﺑﺪن ﮐﺪام ﻣﺎده اﺳﺖ ؟
سوال 2 از 20: ﮐﺪام ﻣﺎده اﻓﺰودﻧﯽ ﻣﻮﺟﻮد در ﺳﻮﺳﯿﺲ وﮐﺎﻟﺒﺎس ﺑﻪ ﺷﺪت ﺳﺮﻃﺎن زاﺳﺖ؟
سوال 3 از 20: اﻧﺘﻈﺎر رﺷﺪ ﻗﺪ درﺷﺮوع دوره ﺑﻠﻮغ ،ﭘﺴﺮان ودﺧﺘﺮان ﺑﻪ ﭼﻨﺪ درﺻﺪ ازﻣﯿﺰان ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﺳﺪ؟
سوال 4 از 20: ﺗﻨﻘﻼت ﺑﺎارزﺷﯽ ﻫﻤﭽﻮن ﺑﺮﻧﺠﮏ وذرت ﺑﻮداده ﺟﺰءﮐﺪام ﯾﮏ از دﺳﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﻮادﻏﺬاﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ؟
سوال 5 از 20: ﺟﻬﺖ رﺷﺪ وارﺗﻘﺎء ﺳﻼﻣﺖ روان داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﭼﻪ ﻧﮑﺎﺗﯽ ﺿﺮوری اﺳﺖ؟
سوال 6 از 20: اوﻟﯿﻦ ﻋﻼﻣﺖ ﮐﻤﺒﻮد وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ آ (A) ﮐﺪام اﺳﺖ ؟
سوال 7 از 20: ﺑﻬﺘﺮاﺳﺖ روﻏﻦ ﻣﺎﯾﻌﯽ ﻣﺼﺮف ﺷﻮدﮐﻪ ﻣﯿﺰان اﺳﯿﺪ ﭼﺮب ﺗﺮاﻧﺲ آن ﮐﻤﺘﺮاز............درﺻﺪ ﺑﺎﺷﺪ.
سوال 8 از 20: ﮐﺪام دﺳﺘﻪ از ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﺣﺠﻢ دﻓﻌﯽ ازﯾﺒﻮﺳﺖ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮی ﻣﯽ ﮐﻨﺪ؟
سوال 9 از 20: ﺷﺎﯾﻊ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﻤﺒﻮدﻫﺎی اﻣﻼح در دوران ﻣﺪرﺳﻪ ﭼﻪ ﻧﻮع ﮐﻤﺒﻮدﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ؟
سوال 10 از 20: ﺑﺮای ﮐﺎﻫﺶ ﻋﻮارض ﻧﺎﺷﯽ از ﻣﺼﺮف ﻗﺮص آﻫﻦ ﺑﻬﺘﺮ اﺳﺖ اﯾﻦ ﻗﺮص ﺑﻪ ﭼﻪ ﺻﻮرت ﻣﺼﺮف ﺷﻮد؟
سوال 11 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 6اﻟﯽ 11ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﮔﻮﺷﺖ وﺣﺒﻮﺑﺎت ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪواﺣﺪﻧﯿﺎزدارﻧﺪ؟
سوال 12 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺑﺮای ﻧﮕﻬﺪاری وﺗﺮﻣﯿﻢ ﺑﺎﻓﺖ ﻫﺎ وﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺳﺎﺧﺖ ﺳﻠﻮل وﺑﺎﻓﺖ ﻫﺎی ﺟﺪﯾﺪ ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﺎده ﻧﯿﺎز دارﻧﺪ.
سوال 13 از 20: ﻣﺼﺮف ﻓﻠﻔﻞ ﭼﻪ ﮐﻤﮑﯽ ﺑﻪ ﺑﺪن ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ؟
سوال 14 از 20: ﭼﺮا ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ ﺣﺘﯽ اﻻﻣﮑﺎن ﺑﺮﻧﺞ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﮐﺘﻪ ﻣﺼﺮف ﺷﻮد؟
سوال 15 از 20: درﺳﻨﯿﻦ ﻣﺪرﺳﻪ وﺑﻠﻮغ ﺑﻬﺘﺮاﺳﺖ ﺷﯿﺮ وﻟﺒﻨﯿﺎت ﭼﻪ ﻣﻘﺪار ﭼﺮﺑﯽ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ؟
سوال 16 از 20: ﮐﺪام ﯾﮏ از ﻣﻮادﻏﺬاﯾﯽ زﯾﺮ زود ﻓﺎﺳﺪ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ؟
سوال 17 از 20: ﮐﺸﮏ ﺑﺎﯾﺪ ﻗﺒﻞ از ﻣﺼﺮف ﺣﺪود ﭼﻨﺪ دﻗﯿﻘﻪ ﺟﻮﺷﺎﻧﺪه ﺷﻮد؟
سوال 18 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 12اﻟﯽ 18ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﺳﺒﺰی ﻫﺎ ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪ واﺣﺪ ﻧﯿﺎز دارﻧﺪ؟
سوال 19 از 20: ﻋﻠﺖ اﻓﺰاﯾﺶ ﻓﺸﺎرﺧﻮن ﮐﺪام اﺳﺖ؟
سوال 20 از 20: درﻓﺼﻞ زﻣﺴﺘﺎن ،دﺳﺖ ﻫﺎ وﺻﻮرت ﺑﺮای درﯾﺎﻓﺖ ﻣﻘﺪارﮐﺎﻓﯽ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ Dﻻزم اﺳﺖ ﭼﻪ ﻣﻘﺪاردر ﻣﻌﺮض ﺗﺎﺑﺶ ﻧﻮرآﻓﺘﺎب ﻗﺮار ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ؟
سوال قبل
سوال بعد
ارسال پاسخنامه
انصراف از آزمون
میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای
به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای