آزمون آنلاین تغذیه سالم و سلامت دانش آموزان

سوال 1 از 20: ﮐﺸﮏ ﺑﺎﯾﺪ ﻗﺒﻞ از ﻣﺼﺮف ﺣﺪود ﭼﻨﺪ دﻗﯿﻘﻪ ﺟﻮﺷﺎﻧﺪه ﺷﻮد؟
سوال 2 از 20: ﻣﺼﺮف ﻓﻠﻔﻞ ﭼﻪ ﮐﻤﮑﯽ ﺑﻪ ﺑﺪن ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ؟
سوال 3 از 20: ﭘﺴﺮان در ﺳﻨﯿﻦ ﺑﻠﻮغ (15ﺗﺎ 19ﺳﺎﻟﮕﯽ)ﺑﺮای ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ﻓﻘﺮآﻫﻦ ﺑﻬﺘﺮاﺳﺖ ﺑﻪ ﭼﻪ ﺻﻮرت ﻗﺮص آﻫﻦ ﻣﺼﺮف ﮐﻨﻨﺪ؟
سوال 4 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 6اﻟﯽ 11ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﻧﺎن وﻏﻼت ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪواﺣﺪﻧﯿﺎزدارﻧﺪ؟
سوال 5 از 20: اﻧﺘﻈﺎر رﺷﺪ ﻗﺪ درﺷﺮوع دوره ﺑﻠﻮغ ،ﭘﺴﺮان ودﺧﺘﺮان ﺑﻪ ﭼﻨﺪ درﺻﺪ ازﻣﯿﺰان ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﺳﺪ؟
سوال 6 از 20: ﮐﺪام ﯾﮏ از ﻋﻼﺋﻢ زﯾﺮ ازﺟﻤﻠﻪ ﻋﻼﺋﻢ ﻣﺮاﺣﻞ ﭘﯿﺸﺮﻓﺘﻪ ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ﻧﺎﺷﯽ ازﻓﻘﺮآﻫﻦ اﺳﺖ؟
سوال 7 از 20: ﮐﺪام ﯾﮏ از ﮔﺮوه ﻫﺎی ﻣﻮادﻏﺬاﯾﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻧﻘﺶ را درﺗﺎﻣﯿﻦ اﻧﺮژی ﺑﺪن دارد؟
سوال 8 از 20: ﭼﻨﺪ درﺻﺪ آﻫﻦ درﯾﺎﻓﺘﯽ ازﻣﻨﺎﺑﻊ ﻏﺬاﯾﯽ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺟﺬب ﻣﯽ ﺷﻮد؟
سوال 9 از 20: ﯾﮏ واﺣﺪ از ﮔﺮوه ﮔﻮﺷﺖ ﺷﺎﻣﻞ:
سوال 10 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 12اﻟﯽ 18ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﺳﺒﺰی ﻫﺎ ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪ واﺣﺪ ﻧﯿﺎز دارﻧﺪ؟
سوال 11 از 20: ﺑﺮای ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی ازﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ﻓﻘﺮآﻫﻦ ﮐﻮدﮐﺎن 7ﺗﺎ 14ﺳﺎل ﺑﻬﺘﺮ اﺳﺖ ﻗﺮص آﻫﻦ ﺑﻪ ﭼﻪ ﺻﻮرت ﻣﺼﺮف ﺷﻮد؟
سوال 12 از 20: ﮐﻤﺒﻮد ﮐﺪام ﻣﺎده ﻣﻌﺪﻧﯽ ﺑﺎﻋﺚ از دﺳﺖ دادن ﭼﺸﺎﯾﯽ ،ﺑﯽ اﺷﺘﻬﺎﯾﯽ وﺗﺎﺧﯿﺮدر اﻟﺘﯿﺎم زﺧﻢ ﻫﺎی ﭘﻮﺳﺘﯽ ﻣﯽ ﺷﻮد؟
سوال 13 از 20: ﮐﺪام ﻣﺎده ﻓﺮاوان ﺗﺮﯾﻦ ﻣﺎده ﻣﻌﺪﻧﯽ در ﺑﺪن اﺳﺖ؟
سوال 14 از 20: ﺑﺮای ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی وﮐﻨﺘﺮل ﻓﻘﺮآﻫﻦ در ﺳﻨﯿﻦ ﺑﻠﻮغ ﺑﻬﺘﺮ اﺳﺖ دﺧﺘﺮان ﭼﻪ ﻣﻘﺪاروﺗﺎ ﭼﻪ زﻣﺎن از ﻗﺮص آﻫﻦ اﺳﺘﻔﺎده ﮐﻨﻨﺪ؟
سوال 15 از 20: در ﺳﻨﯿﻦ ﻧﻮﺟﻮاﻧﯽ ﮐﺪام ﻋﺎﻣﻞ ﻣﻮﺟﺐ ﺗﺤﮑﯿﻢ و ﺗﺮاﮐﻢ ﻃﺒﯿﻌﯽ اﺳﺘﺨﻮان ﻣﯽ ﮔﺮدد؟
سوال 16 از 20: ﺗﻨﻘﻼت ﺑﺎارزﺷﯽ ﻫﻤﭽﻮن ﺑﺮﻧﺠﮏ وذرت ﺑﻮداده ﺟﺰءﮐﺪام ﯾﮏ از دﺳﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﻮادﻏﺬاﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ؟
سوال 17 از 20: ﺑﻬﺘﺮاﺳﺖ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ وﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻌﺪاز ﻏﺬا از ﻣﺼﺮف ﭼﺎی وﻗﻬﻮه ﺧﻮداری ﺷﻮد؟
سوال 18 از 20: داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺳﻨﯿﻦ 6اﻟﯽ 11ﺳﺎل ﺑﻪ ﺻﻮرت روزاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﺮوه ﮔﻮﺷﺖ وﺣﺒﻮﺑﺎت ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﭼﻨﺪواﺣﺪﻧﯿﺎزدارﻧﺪ؟
سوال 19 از 20: ﮐﺪام ﯾﮏ از ﻣﻮارد زﯾﺮ ﻣﺸﺨﺺ ﮐﻨﻨﺪه ی ﺷﺎﯾﻊ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﻤﺒﻮدﻫﺎی ﻏﺬاﯾﯽ در ﺟﻬﺎن اﺳﺖ؟
سوال 20 از 20: ﭘﯿﺶ ﺳﺎز وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ Aﮐﺪام ﻣﺎده اﺳﺖ؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای